Vinn helgetur til Kvitfjell, dagskort og møt Aksel

Vinn helgetur til Kvitfjell, dagskort og møt Aksel

Hva er likheten mellom Gildes favorittmiddager og utfor i Kvitfjell? De går begge veldig fort!

Besøk oss på Facebook og delta i konkurransen

 

Konkurranseregler:

  • Hovedpremier: 3 stk heldige personer vinner hver sin helgetur med overnatting til Kvitfjell under World Cup 2019, 01.03.2019 - 03.03.2019. Overnattingen er i leiligheter. Alle leilighetene har 2 soverom og 5 sengeplasser, fordelt på dobbeltseng og en familiekøye. Oppholdet inkluderer heiskort og inngang til World Cup. Hver leilighet får også 2000 kr til mat etc.
  • Én av vinnerne får møte Aksel Lund Svindal på sted og tid bestemt av Gilde. Møtet dokumenteres og postes på Gildes Facebook.
  • Delpremier: I tillegg deles det også ut 10 stk ekstrapremier bestående av heiskort til Kvifjell.
  • Premien leveres av Alpinco AS. Premien må benyttes iht leverandøren sine vilkår. Dersom vinnerne ikke kan benytte oppholdet under WC, så må Gilde ha beskjed innen 8.februar, slik at oppholdet kan videreføres til en annen vinner. Dato for opphold kan ikke endres.
  • Kampanjen foregår på Gilde sin Facebook-side der du deltar ved å svare på spørsmål i kommentarfeltet på konkurransepostene. Vinnerne trekkes tilfeldig blant de som kommenterer på Facebook og mottar melding på Messenger om at de har vunnet. Vinnerne må respondere på meldingen innen en uke for å motta premien. Dersom vi ikke hører noe innen fristen, går premien til en annen. Premien kan ikke selges videre eller byttes i penger.
  • Deltagere må være over 18 år, eller sende inn samtykke fra foresatte.
  • Kampanjen varer fra 01.01.2019 - 27.01.2019. Hovedpremiene trekkes ved endt kampanjeperiode.

Personvernerklæring:

Hvis du vinner konkurransen vil vi eller de som hjelper oss med å gjennomføre konkurransen ta kontakt med deg på Facebook for å be om den informasjonen vi trenger for å kunne gi deg premien du har vunnet. De personopplysningene vi ber om kan være navn, telefonnummer, adresse og andre opplysninger som kan være relevante for premien.

Vi er ansvarlig for personopplysningene vi mottar i forbindelse med konkurransen. Med mindre du har gitt et klart og tydelig samtykke til noe annet vil vi vil kun bruke personopplysningene dine for å gjennomføre konkurransen. Opplysningene vil ikke bli utlevert til andre hvis ikke vi skulle være pålagt noe annet i henhold til lov, forskrift, myndighetsavgjørelse eller lignende.

Hvis vi bruker et annet selskap til å hjelpe oss med å gjennomføre konkurransen vil det selskapet få tilgang til personopplysningene dine. De er i så fall vår databehandler, og kan ikke bruke opplysningene på annen måte enn slik som avtalt med oss.

Dersom du har gitt oss feil opplysninger eller opplysningene dine endres ber vi deg om å ta kontakt med oss slik at vi får korrigert dette.

Du kan be om at vi sletter personopplysningene vi har registrert om deg med mindre fortsatt oppbevaring er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre konkurransen, vi trenger opplysningene for å kunne dokumentere at konkurransen er gjennomført, eller videre oppbevaring på annen måte er lovpålagt, herunder etter regnskapsloven.

Vi vil uansett ikke lagre personopplysningene dine lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen og våre lovpålagte plikter.
Du har rett til å klage på vår behandling av personopplysninger til Datatilsynet.
Behandlingsansvarlig er Nortura SA (org.nr. 938 752 648). Dersom du har spørsmål kan du ta kontakt med oss på e-post: firmapost@nortura.no.

Facebook er ikke på noen måte involvert i konkurransen, hverken gjennom administrasjon, som sponsor, eller på noen annen måte.