Bacondadler

30m Lett 4 pers.

Bacondadler

Dadler med bacon er en perfekt kombinasjon, ettersom de søte dadlene med det salte baconet smaker helt fantastisk sammen. Baconsurrede dadler passer perfekt som forrett, fingermat, snacks, til tapas eller koldtbordet. I denne oppskriften har vi inkludert chevre ost for en ekstra fyldig smak.

Fremgangsmåte

1

Tilbered dadlene

Start med å fjerne steinene fra dadlene. Ta så en liten bit med chevre ost og dytt inn i hver daddel.

2

Surr bacon rundt dadlene

Surr en skive bacon rundt hver daddel. Bacon skivene kan deles på langs for å få tynnere skiver, slik at de holder til dobbelt så mange dadler.

3

Stek dadler med bacon i ovn

Legg dadlene med bacon i en ildfast form med skjøten ned og sted i ca. 15 minutter på 200 grader.

4

Server!

Legg dem på et serveringsfat og stikk tannpirkere i.

Tips: Dersom du ønsker å feste baconet med tannpirker før du steker de, la tannpirkerne ligge litt i vann først.

Vel bekomme, fra den norske bonden!