Spekemat på flatbrød

Spekemat på flatbrød

Spekemat på flatbrød

I denne retten kan man bruke forskjellige typer spekemat. Eksempelvis Gilde Birkebeiner fenalår (bildet) eller Birkebeinerskinke

Ingredienser

  • 2 pk Gilde Birkebeinerskinke eller Birkebeiner fenalår
  • 1 pk Valdresflatbrød
  • 1 boks rømme
  • 1 stk rødløk
  • 1 stk persille
  • balsamico

Oppskrift

Dette er forretten bonden Belinda fra Klepp lager i serien "Julegilde" som du kan på Gildes Youtube-kanal i desember.

Denne retten er like enkel som den er god! 

Slik gjør du: 

1. Legg Valdressflatbrødet på en rett flate. 

2. Smør på et lag med rømme og legg på skiver med Gilde Birkebeinerskinke eller Birkebeiner fenalår

3. Pynt me rødløk, persille og noen dråper med balsamico. 

Så enkelt og så godt! 

God jul, fra den norske bonden!