Biff stroganoff

Biff stroganoff

Biff stroganoff
  • Tilbredningstid:

    1 time

En klassiker som fortjener å bli tatt frem igjen og igjen.

Ingredienser

  • 800 g flatbiff
  • 200 g sjampinjong
  • 2 løk
  • 2 rød paprika
  • 2 ss tomatpuré
  • 2 ts paprikapulver
  • 6 dl kraft
  • 6 dl fløte
  • 2 dl rømme

Oppskrift

  1. Kutt flatbiffen i strimler og brun kjøttet i en gryte. Kutt løken og ha i gryten sammen med kjøttet til den blir myk.
  2. Tilsett tomatpurè og paprikapulveret, og la det frese litt. Hell på kraften og la det hele småkoke til kjøttet er mørt (ca 50 minutter).
  3. Bland i fløte og rømme, og la koke litt før forstekt sopp og paprika has i. Smak til med salt og pepper.
  4. Dryss gjerne finhakket persille over til slutt. Serveres med kokt ris.

NORSKE OG ISLANDSKE BØNDER bruker minst antibiotika i Europa