Butterdeigspai med Fjellskinke, gorgonzola, nektariner og honning

Butterdeigspai med Fjellskinke, gorgonzola, nektariner og honning

  • Tilbredningstid:

    30 min

Ingredienser

  • 1 pakke Fjellskinke
  • 4 plater plater butterdeig
  • 1 beger philadelphiaost
  • 100 g gorgonzola
  • 4 fersken eller nektarin
  • 1 pakke pinjekjerner
  • 3 ss honning
  • 1 neve ruccula
  • 1 neve basilikum

Oppskrift

Spre butterdeigplatene utover på en fjøl og smør de med philadelphiaost. Så smuldrer du gorgonzola over, og topper platene med nektarin i skiver. Hell over litt honning og stek paiene gylne på 200 grader i 15 min. Server paiene med noen skiver fjellskinke, fersk ruccula og basilikum og panneristede pinjekjerner. Topp gjerne med litt ekstra honning.

Kun den Norske bonden får levere kjøtt til Gilde