Bruschetta med Fjelskinke, hvit geitost og bær

Bruschetta med Fjelskinke, hvit geitost og bær

  • Tilbredningstid:

    30 min

Bruschetta kan fint toppes med annet enn tomater. Varier med grønsaker, bønner, skinker og oster. Vi tror den perfekte bruschettaen varierer med sesong og foreslår å toppe med fjellskinke og hvit geitost, med en sommerlig bær-tvist! Vel bekomme!

Ingredienser

  • 2 pk Fjellskinke
  • 4 skiver landbrød
  • 8 skiver hvit geitost
  • 1 beger skogsbær
  • 1 beger blåbær
  • 1 neve hasselnøtter

Oppskrift

Rist landbrødet og spre smør utover skivene. Pannestek grønnkål og spinat i olje i 1 minutt. Topp skivene med dette, hvit geitost, godt med fjellskinke og bær. Pannerist grovhakkede hasselnøtter og dryss over.

Kun den Norske bonden får levere kjøtt til Gilde