Chile-pølsa

Chile-pølsa

  • Tilbredningstid:

    10 min

Pølse i minibaguette smurt med kesam og hakket hvitløk, med hakket tomat, finskåret fennikel, agurk og vårløk.

Ingredienser

  • 4 stk Gilde grillølser
  • 4 stk minibaguetter
  • 1 stk tomat, hakket
  • 1 stk liten fenikkel, finskåret
  • ¼ stk agurk i skiver
  • 1 stk vårløk i strimler
  • 4 ss kesam
  • 1 fedd fedd hakket hvitløk
  • noen mynteblader
  • sennep

Oppskrift

Slik gjør du:

1 Varm pølsene på middels varme i en grill eller panne til gjennomvarmet.

2 Varm minibaguettene etter anvisning.

3 Del baguettene og smør på kesam blandet med hvitløken.

4 Ha på tomat, agurk, pølsen og legg deretter på resten av ingrediensene.

5 Stripe med sennep til slutt.