Chili con carne

Chili con carne

  • Tilbredningstid:

    20 min

Ingredienser

  • 400 g karbonadedeig uten salt og vann
  • 3 fedd hvitløk
  • 1 stk rødchili
  • 2 ss olje
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 1 boks kidneybønner
  • 2 stk gul løk
  • 2 stk grønn paprika
  • 1 ss tørket oregano
  • Salt og pepper

Oppskrift

Til servering: kokt ris, brød eller pitabrød, lettrømme og frisk koriander

  1. Brun karbonadedeigen sammen med finhakket hvitløk og chili i litt olje.
    Hakk kjøttdeigen i små biter. Bruk en gaffel.

  2. Hell over tomatene og la det koke opp. Bland inn kidneybønner og hvite bønner.

  3. Skjær paprikaen i strimler og løken i tynne båter. Tilsett grønnsakene sammen med krydder, salt og pepper. La alt små koke i 15 min.