Colombia-pølsa

Colombia-pølsa

  • Tilbredningstid:

    10 min

Chili- og paprika-pølse med sennep, rømme, ananas, nacho chips og kokt egg i skiver, toppet med chili og koriander.

Ingredienser

  • 4 stk Gilde Grillpølser
  • 4 stk pølsebrød
  • 1 dl lettrømme eller kesam
  • 1 stk chilipepper i tynne skiver
  • 1 liten boks ananas i biter, drenert
  • 1 neve nachochips, knust
  • 2 stk egg hardkokt og skivet
  • 1 dl korianderblader

Oppskrift

Slik gjør du:

1 Varm pølsene på middels varme i en grill eller panne til gjennomvarmet.

2 Forvarm ovnen til 200 grader og varm brødet i 2-3 min.

3 I brødet ha i eggeskivene og pølsen, så rømme, ananas, nachochips og chili.

4 Avslutt med en stripe med sennep og korianderblader.