Entrecote med asparges, honninggrillet løk og salat

Entrecote med asparges, honninggrillet løk og salat

Entrecote med asparges, honninggrillet løk og salat

Ingredienser

Du trenger:

  • 4 stk Gilde entrecote
  • 1 bunt aspargis
  • 2 stk små rødløk
  • 1 stk stor gul løk
  • 12 stk sjalottløk
  • 3 fedd hvitløk
  • 2 ss olje
  • 4 ss honning
  • 2 ss rødvinseddik
  • 3 ss soya
  • 1 pose salattopper
  • timian

Oppskrift

Slik gjør du:

Del løk og hvitløk i grove skiver og legg i en ildfast form. Hell over litt olje, rødvinseddik, honning og soya. Bak dette på 200 grader til det er mørt. ca 20 min. eller ha det i en aluform på grillen til det er ferdig. Grill entrecote slik du liker de. Kok aspargis 2 min og skyll de i iskaldt vann slik at de beholder spenst. Server entrcote med salattopper, aspargis, honninggrillet løk og kraft. Topp med timian.

Vel bekomme!