Frankrike-pølsa

Frankrike-pølsa

  • Tilbredningstid:

    10 min

Pølse i baguette med delte cherrytomater, bønner, hollandaisesaus eller remulade, speilegg – toppet med timian eller estragon.

Ingredienser

  • 4 stk Gilde grillpølser
  • 1 stk baguette
  • 12 stk cherrytomater, delt
  • 1 stk boks brune eller hvite bønner, silt
  • 4 ss hollandaisesaus eller remulade
  • 4 speilegg
  • Noen timian- eller estragonblader
  • Eventuelt ketchup

Oppskrift

Slik gjør du:

1 Varm pølsene på middels varme i en grill eller panne til gjennomvarmet.

2 Del baguetten i 4 deler og på langs.

3 Start med bønner og pølsen.

4 Legg på hollandaisesaus eller remulade, speilegg og litt estragon eller timian på toppen.

Kan også spises som sandwich med baguettlokket på toppen.