Gilde Wienerpølser med rødkål, chili, løk og fennikelfrø

Gilde Wienerpølser med rødkål, chili, løk og fennikelfrø

  • Tilbredningstid:

    25 min

Perfekt på tur i skogen!

Ingredienser

  • 1 pakke Gilde wienerpølser
  • 8 stk pølsebrød
  • 200 g rødkål
  • 1 stk rødløk
  • 1 stk rød chili
  • 2 ts fennikelfrø
  • 3 ss eplesideredikk
  • 2 ss sukker
  • salt og pepper

Oppskrift

Slik gjør du:

Strimle kål og løk tynt. Finhakk chili. Ha det i en kasserolle sammen med fennikelfrø, eddik, sukker, salt og pepper. Kok på svak varme i ca. 20 min. Spe eventuelt med litt vann om det koker tørt. Ha kålen i et rent glass med lokk, og ta med på tur som topping til pølsa!