Grasfôra indrefilet med friskt tilbehør

Grasfôra indrefilet med nypotet- og rødbetsalat og pepperrotkrem

Grasfôra indrefilet med nypotet- og rødbetsalat og pepperrotkrem

Ingredienser

  • 4 stk grasfôra indrefilet
  • 400 g nypoteter
  • 4 rødbeter
  • 2 neper
  • brønnkarse
  • spiselige blomster til pynt

Pepperrotkrem

  • 1 pepperrot (2cm stor bit)
  • 1 dl creme fraiche
  • ½ stiron - saft og skall
  • salt og pepper

Oppskrift

  1. Del potetene i to og kok de møre.
  2. Del polkabeter og neper i syltynne skiver og legg de i isvann.
  3. Bland cream fraishe med revet pepperrot, salt, pepper og saft og skall fra sitron. Smak til med salt og sett til siden.
  4. Lag salat av nypoter, polkabeter,neper og brønnkarse, og vakre spiselige blomster.
  5. Grill eller stek kjøttet og server sammen med potetsalaten og den sterke pepperrotkremen.

NORSKE OG ISLANDSKE BØNDER bruker minst antibiotika i Europa