Grasfôra pepperbiff med ramsløksmør

Grasfôra pepperbiff med grillet nykål, purre og småløk med sitrus og ramsløksmør

Grasfôra mørbrad pepperbiff med grillet nykål, purre og småløk med sitrus og ramsløksmør

Ingredienser

  • 4 stk Grasfôra pepperbiff
  • 2 nykålhoder
  • 1 skall fra sitron
  • 1 skall fra lime
  • ½ sitron fruktkjøtt
  • 3 ss ramsløkpuré
  • 150 g smør
  • 200 g småløk
  • god olivenolje
  • salt og pepper
  • syre eller andre spiselige blomster til pynt

Oppskrift

  1. Ha småløk i en ildfast form sammen med god olivenolje og bak de møre i ovnen på 200 grader i ca 20 min.
  2. Lag sitrus- og ramsløksmør ved å blande finhakket sitronkjøtt, raspet skall fra sitron og lime og smør sammen med ramsløkspuré eller finhakket fersk ramsløk.
  3. Ha alt i en kjøkkenmaskin eller rør det sammen for hand hvis du ønsker det grovere.
  4. Del nykålen i to og forvell den lett i saltet vann. Legg den på glovarm grill et par minutter.
  5. Grill eller stek kjøttet og server med grilllet nykål, purre og ovnsbakt småløk topp med ramsløksmør og nyt smaken av Norge!

NORSKE OG ISLANDSKE BØNDER bruker minst antibiotika i Europa