Ostepølse i minitortillas med mangosalsa og srirachamajones

40m Lett 4 pers.

Grillede ostepolse i minitortillas med mangosalsa og srirachamajones

Ostepølse er en folkefavoritt i Norge. Prøv norske ostepølser med meksikansk tilbehør. Stikk små hull med en tannpirker i pølsa, så slipper den å sprekke på grillen.

Fremgangsmåte

1

Slik gjør du

Fyr opp grillen og og grill pølsene. Imens lager du mangosalsa.

2

Mangosalsa

Del mango i små terninger og miks det med bønner, hvitløk, chili og saften av lime.

3

Fyll tortillas

Strimle hjertesalat eller isbergsalat og legg tortillaene litt på grillen før du fyller de med salsa, salat og grillede pølser.

4

Sérver

Topp med srirachamajones og koriander.

Pølsetaco på sitt beste!