Hamburger med blåmuggost og grillet paprika

Burger med blåmuggost

Burger med ruccola, majones, grov dijonsennep, grillet paprika, blue cheese dressing, chilipepper, rødløk, og sprøstekt løk.

Burger med ruccola, majones, grov dijonsennep, grillet paprika, blue cheese dressing, chilipepper, rødløk, og sprøstekt løk.

Ingredienser

  • blåmuggost
  • salatmiks (baby leaf)
  • rødløk skivet
  • grillet søt paprika
  • grov dijonsennep
  • sprøstekt løk
  • majones (Hellmann)
  1. Kutt rødløk i tynne skiver
  2. Grill/stek paprika i lange skiver
  3. Grill eller stek burgerne på middels til sterk varme i 4-5 minutter på hver side til burgeren er gjennomstekt.
  4. La burgeren hvile i fem minutter før servering.

 

Monter ingrediensene i denne rekkefølgen:

  • Bunnen av burgerbrødet
  • Majones (på topp og bunnlokk)
  • 1 skje grov Dijon sennep
  • 6 dæsj Tabasco (spredt)
  • Salatmix (baby leaf)
  • Rød løk skivet
  • Grillet søt paprika
  • Burger av svin ytrefilet og bacon
  • Blue cheese (i pakken)
  • Sprøstekt løk
  • Lokket av burgerbrødet