Italia-pølsa

Italia-pølsa

  • Tilbredningstid:

    10 min

Chili- og paprika-pølse i foccaciabrød med cherrytomater, gulløk, fersk mozzarella, basilikum, sprøstekt løk, pesto og en klype pizzakrydder.

Ingredienser

  • 4 stk Gilde grillpølser
  • 200 g hakket cherrytomat
  • ½ stk gulløk, hakket
  • 1 stk fersk mozzarella i skiver
  • 1 dl basilikumsblader
  • 1 dl sprøstekt løk
  • 4 ss pesto
  • 1 ts pizzakrydder

Oppskrift

Slik gjør du:

1 Varm pølsene på middels varme i en grill eller panne til gjennomvarmet.

2 Varm foccaciabrød etter anvisning og del det.

3 Ha på osten, så pølsen og deretter resten av ingrediensene.

4 Dryss på litt pizzakrydder, topp med pesto. Til slutt, sett på brødlokket.