Julepanne med sossiser, lettsaltet rosenkål og mandler

Julepanne med sossiser, lettsaltet rosenkål og mandler

Julepanne med sossiser, lettsaltet rosenkål og mandler, toppet med tyttebær og bladpersille. Perfekt som restemat! Tips: Bruk gjerne medisterkaker eller andre julepølser.

Ingredienser

  • 1 pk Gilde Sossiser
  • 50 g smør
  • 1 pose ferske rosenkål
  • 100 g mandler
  • 3 ss tyttebærsyltetøy
  • 1 neve bladpersille
  • Godt brød

Oppskrift

  1. Skjær av endene på rosenkålen og del de i 2. Grovhakk mandler og tørrist de i stekepanne til gyldne. Sett til siden.
  2. Smelt smør i stekpanne og ha i rosenkål og sossiser. Salte og pepre.
  3. Stek det klart og ha over tyttebærsyltetøy og finhakket bladpersille.
  4. Server med godt brød. Kjapp og god førjulsmiddag!

Står det Gilde på pakken kommer julematen fra den norske bonden