Karbonader "greek style" med fetaost, oliven og grønnsaker

Karbonader "greek style" med fetaost, oliven og grønnsaker

Ingredienser

  • 1 pakke karbonader
  • 1 stk squash
  • 1 stk aubergine
  • 1 stk rødløk
  • 4 stk poteter
  • 4 fedd hvitløk
  • 4 klyper salt og pepper
  • 4 ss olivenolje
  • 1 dl oliven
  • 1 pakke fetaost
  • 1 neve rosmarin
  • 1 cherrytomater pakke

Oppskrift

  1. Sett oven på 200 grader. Del opp squash og aubergine i skiver. Del rødløken i båter eller grove ringer. Skjær potetene i tynne skiver. Grovhakk hvitløken. Ha alt i en stor ildfastform eller lang panne. Ha over salt, pepper og godt med olivenolje. Bland sammen og stek i ovnen til det har blitt mykt og gyllendt. Ca. 40 min.
  2. De siste 5-10 minuttene har du over fetaost, hele cherrytomater, GILDE karbonader og frisk rosmarin.
  3. Server med pitabrød, med cherrytomater på stilk til servering.