Karbonader med nudelsalat og peanøttsaus

Karbonader med nudelsalat og peanøttsaus

Ingredienser

  • 1 pakke karbonader
  • 2 ss sesamolje
  • 1 pakke eggnudler
  • ½ stk kinakål
  • 1 stk grønn chili
  • 1 stk grønn paprika

Saus

  • 1 dl peanøttsmør
  • ½ dl soyasaus
  • 2 ss honning
  • 1 ss finrevet frisk ingefær
  • 1 stk saft fra lime

Dandering

  • 1 klype sesamfrø og frisk koriander
  • 1 pakke sukkererter delt på midten

Oppskrift

  1. Stek karbonader i litt sesamolje på middels varme.
  2. Kok opp vann og tilbered nudler etter anvisning på pakken. Skyll de under kald vann.
  3. Finhakk paprika og grønnchili og stek de i en panne med litt olje.
  4. Del kinakålen på midten og stek den varm og myk.
  5. Bland sammen alt til peanøttsausen og ha det over nudlene. Bland godt sammen. Du kan eventuelt servere den på siden hvis du ønsker.
  6. Ha over varme grønnsaker og nystekte karbonader. Topp med sesamfrø, frisk koriander og litt sukkererter.