Karbonader på surdeigsbrød med sprø fennikel, reddik, chili og vårløksalat med pepperotyoghurt, toppet med gressløk

Karbonader på surdeigsbrød med sprø fennikel, reddik, chili og vårløksalat med pepperotyoghurt, toppet med gressløk

Karbonader på surdeigsbrød med sprø fennikel, reddik,chili &vårløksalat med pepperotyoghurt, toppet med gressløk

Ingredienser

4 voksne

  • 1 pk Gilde karbonader
  • 4 skiver surdeigsbrød
  • 2 ss smør
  • 1 fenikkel
  • 6 reddiker
  • 3 vårløk
  • 1 lime

pepperrotyoghurt

  • 5 dl yoghurt naturell
  • 1/2 tube pepperrotkrem
  • salt og pepper
  • gressløk
  1. Skjær fire brødskiver og pannestek de lett i smør til de er litt gyldne.
  2. Skjær fennikel, reddiker ogvårløk i tynne skiver og strimler. Bland de godt med saften av lime i en bolle.
  3. Stek karbonader i stekepanne i litt smør.
  4. Bland yoghurt med pepperrot, salt og pepper og rør inn litt hakket gressløk.
  5. Fordel grønnsakene utover brødskivene. Topp med karbonader og gressløk og server pepperrotyogurt til.

Produkter i oppskriften