Kjøttboller i fin baguette

Kjøttboller i fin baguette

Kjøttboller i fin baguette med grov tomatsalsa, rømme, koriander og chilli

Kjøttboller i fin baguette med grov tomatsalsa, rømme, koriander og chilli

Ingredienser

  • 1 pose Gilde Kjøttboller
  • Aioli eller smør
  • 2 fine bagetter
  • Ruccoulasalat
  • 2 store tomater
  • 1 rødløk
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 chili
  • 1 beger rømme
  • 1 bunt koriander

Oppskrift

  1. Stek kjøttboller i litt smør.
  2. Del tomater i biter og ha det i en bolle, rør inn hakket rødløk, hvitløk og chili. Hell over litt olje og smak til med salt og pepper.
  3. Del baguetter i 4 deler og smør de med smør eller aioli. Legg på ruccula, tomatsalsa og kjøttboller. Topp med rømme og koriander. 

Tips: Topp med nachos og ost