Kjøttboller med fløtesaus

Kjøttboller med fløtesaus

Kjøttboller med fløtesaus, potetstappe og erter

Kjøttboller med fløtesaus, potetstappe og erter

Ingredienser

  • 1 pakke Gilde kjøttboller
  • 8 store poteter
  • 2 ss smør
  • 4 ss matfløte
  • 1 pk brun saus
  • 1 pk grønne erter
  • 2 fedd hvitløk
  • ½ bunt flatpersille

Oppskrift

  1. Kok poteter og mos de sammen med smør og litt matfløte.
  2. Stek kjøttbollene i stekepanne og ha over erter og finhakket hvitløk la det surre med noen minutter.
  3. Lag fløtesaus etter pakningsbeskrivelsen – eller lag den fra bunnen.
  4. Server kjøttbollene med potetmos og erter, og strø over hakket bladpersille.

Tips: Godt med litt revet parmesan over.