Kjøttboller og pasta

Kjøttboller og pasta

Kjøttboller og pasta

Kjøttboller og pasta

Ingredienser

4 voksne

  • 1 pose Gilde kjøttboller
  • 1 pk spagetti eller annen pasta
  • 1 glass valgfri tomat pastasaus
  • 1 Chevre
  • Rosmarin
  • 1 godt landbrød
  • 4 ss smør
  • 2 ss hakkede urter
  • 1 fedd hvitløk
  1. Lag urtesmør. Bland romstemperert smør med finhakket hvitløk og urter og la smakene sette seg mens du forbreder retsen av middagen.
  2. Kok pasta etter pakningsbeskrivelsen og hell over et glass med favoritt-pastasausen din.
  3. Stek kjøttbollene i litt smør eller olje.
  4. Server spaghetti med kjøttboller, smuldret chevre og grovhakket rosmarin – landbrød med urtesmør setter prikken over i'en!