Kjøttpølser med erte- og spinatpanne

Kjøttpølser med erte- og spinatpanne

  • Tilbredningstid:

    20 min

Grønt er skjønt! Dette er en enkel og smakfull middag som er perfekt når du trenger middag i en fei!

Ingredienser

  • 1 pk Gilde kjøttpølse
  • 2 poser frosne erter
  • 1 pk fersk minispinat
  • 3 fedd hvitløk
  • 12 stk champingnon
  • 4 ss smør/olje
  • 1 beger ferdig aioli
  • 1 neve timian/bladpersille
  • 4 skiver landbrød

Oppskrift

1. Del champignon i to eller fire og finhakk hvitløk. Smelt smør i stekepanne og stek soppen gylden sammen med hvitløken. Ha det i en bolle og surr deretter de frosne ertene i samme panne. La de ta til seg den gode smaken i pannen og bland i deretter inn champignon når ertene har tint. Hell alt på ett fat og bland inn fersk spinat.

2. Del pølsene i to og pannestek de i smør. Rist landbrød i brødrister eller i varm panne.

3. Legg pølsene på toppen av den lune salaten og topp med hakkede urter. Server med aioli og landbrød.

Ekstra godt med revet parmasan eller manchego!

Produkter i oppskriften