Lammelår i skiver med couscous

Lammelår i skiver med couscous

  • Tilbredningstid:

    30 min

Ingredienser

  • 500 g Gilde lammelår i skiver
  • 25 cl couscous eller bulgur
  • 1 stk rødløk, finhakket
  • 1 stk agurk, finhakket
  • 2 stk tomater, finhakket
  • fersk persille, finhakket
  • 1 stk sitronsaft
  • 3 ss olivenolje
  • salt og pepper

Oppskrift

Tilbered couscous eller bulgur som anvist på pakken. Bland løk, agurk, tomat, persille, sitronsaft og olivenolje sammen med couscous/bulgur. Smak til med salt og pepper. Stek deretter lammeskivene i en varm panne med nøttebrunt smør i ca. 5 minutter på hver side. La kjøttet hvile noen minutter før servering. 

God middag!

Har dyra det godt, blir maten god.

Alle norske husdyr er beskyttet av den norske dyrevelferdsloven.