Ovnsbakt leverpostei og bacon på rugbrød

Ovnsbakt leverpostei og bacon på rugbrød

Ingredienser

  • 1 ½ pakker leverpostei med bacon
  • 1 pakke Gilde skogsbacon
  • Rugbrød i skiver
  • 1 ½ stk søtpoteter
  • ½ stk rød chili
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 ss olje
  • 2 never grønnkål
  • ½ potte frisk gressløk

Oppskrift

  1. Sett ovnen på 200 grader. Skrell søtpotet og ha det på et stekebrett med bakepapir. Finhakk chili og hvitløk. Ha det over søtpoteten sammen med olje. Stek i ovnen i ca. 20 min.
  2. Stek bacon sprø i en panne. Ta de ut og stek deretter grønnkålen i samme panne. Varm leverposteien i pakken og ha den deretter på en fjøl eller et fat.
  3. Pynt med grønnkål, bacon og frisk gressløk. Serveres med søtpotetbiter og rugbrød.

Står det Gilde på pakken kommer julematen fra den norske bonden