Paimuffins med bacon og brokkoli

Paimuffins med bacon og brokkoli

Paimuffins med bacon og brokkoli

Ingredienser

  • 2 pk Gilde Bacon
  • ½ stk brokkoli
  • 4 stk vårløk
  • cherrytomater
  • 4 stk prior egg
  • 4 ss fløte
  • 4 dl revet ost
  • 1 pk ferdig paideig

Oppskrift

Slik gjør du:

 

Del bacon og brokkoli i biter, finsnitt vårløk og del cherrytomater i to. Fres baconbitene sprø i en varm panne. Vend inn brokkoli og stek videre i 1 minutt. Sett til side og vend inn vårløk og cherrytomater.

Pisk egg med fløte, salt og pepper. Vend inn halvparten av osten.

Rull ut paideigen og del i 8 biter. Press hver bit ned i en smurt muffinspanne eller muffinsformer av aluminium. Fordel brokkoli- og baconfyllet i og hell over eggeblandingen. Dryss resten av osten over og stek i ovnen til eggestanden har satt seg og paideigen er gyllen, ca. 20 minutter.