Pastasalat med bacon og smårettskinke

Pastasalat med smårettskinke, sprøstekt bacon, bjørnebær og blåmuggost

Pastasalat med smårettskinke, sprøstekt bacon, bjørnebær og blåmuggost

Ingredienser

  • 200 g pasta
  • 1 pk Gilde Bacon
  • 200 g blandet salat
  • 4 stk vårløk
  • 150 g blåmuggost
  • smårettskinke
  • 150 g bjørnebær

Dressing

  • 1 ½ dl olivenolje
  • 1 dl balsamico eddik
  • 2 ss honning
  • ¼ ts malt kanel
  • salt og pepper

Oppskrift

Slik gjør du:

 

Lag salaten hjemme før du legger ut på tur. Ha den i en plastbolle eller glass med lokk og ta med dressingen ved siden av i et tett syltetøyglass eller på en flaske. Hell over ved servering.

Kok pasta al dente etter anvisning på pakken. Hell av vannet og la dampe av. Del bacon i biter og sprøstek i en varm panne. Vend sprøstekt bacon og baconfett med den kokte pastaen. Del salat i biter, finsnitt vårløk og smuldre blåmuggost i biter. Vend alt sammen med smårettskinke og bjørnebær.

Visp sammen olivenolje, balsamicoeddik, honning og kanel. Smak til med salt og pepper og hell over salaten ved servering.

Produkter i oppskriften