Pastasalat med bacon og smårettskinke

Pastasalat med smårettskinke, sprøstekt bacon, bjørnebær og blåmuggost

Pastasalat med smårettskinke, sprøstekt bacon, bjørnebær og blåmuggost

Ingredienser

  • 200 g pasta
  • 1 pk Gilde Bacon
  • 200 g blandet salat
  • 4 stk vårløk
  • 150 g blåmuggost
  • smårettskinke
  • 150 g bjørnebær

Dressing

  • 1 ½ dl olivenolje
  • 1 dl balsamico eddik
  • 2 ss honning
  • ¼ ts malt kanel
  • salt og pepper

Oppskrift

Slik gjør du:

 

Lag salaten hjemme før du legger ut på tur. Ha den i en plastbolle eller glass med lokk og ta med dressingen ved siden av i et tett syltetøyglass eller på en flaske. Hell over ved servering.

Kok pasta al dente etter anvisning på pakken. Hell av vannet og la dampe av. Del bacon i biter og sprøstek i en varm panne. Vend sprøstekt bacon og baconfett med den kokte pastaen. Del salat i biter, finsnitt vårløk og smuldre blåmuggost i biter. Vend alt sammen med smårettskinke og bjørnebær.

Visp sammen olivenolje, balsamicoeddik, honning og kanel. Smak til med salt og pepper og hell over salaten ved servering.

Kun den Norske bonden får levere kjøtt til Gilde