Pølser i pilsner

Pølser i pils

Pølser i pilsner
  • Tilbredningstid:

    25 min

Ingredienser

4 voksne

  • 1 pilsner
  • 12 stk wienerpølser
  • 1 sitron
  • 1 ingefær
  • 1/2 løk
  • 1 laurbærblad
  • 4 ts allehånde
  • vann
  • brød eller lompe

Godt tilbehør 1

  • 1 løk hakket
  • 4 ss rømme
  • 2 ss grov sennep

Godt tilbehør 2

  • 1 mango
  • 1 lime
  • 1 ss flytende honning
  • 1/2 rød chili
  1. Ha pils, sitron, ingefær, løk og krydder i en kjele og kok i 5 minutter.
  2. Legg i pølser og dekk med vann. La pølsene trekke over lav varme til de er gjennomvarme.
  3. Server med brød eller lompe.

 

Godt tilbehør 1: Hakk og surr løken i litt smør til den er blank. Rør inn rømme og sennep, og avkjøl.

 

Godt tilbehør 2: Ha en moden mango, saften og revet skall fra en lime, honning og  hakket chili i en kjøkkenmaskin og kjør raskt sammen.

 

Tips: Husk at wienerpølser kun skal trekke og ikke koke.