Ristet landbrød med grønn ertekrem og kjøttpølse

Ristet landbrød med grønn ertekrem og kjøttpølse

Ingredienser

  • 1 pk Gilde Skinnfrie Pølser
  • 4 skiver landbrød
  • 1 pose frosne erter
  • 3 fedd hvitløk
  • 3 ss lett rømme
  • 1 ½ stk sitron
  • 2 never mynte
  • 1 pk fetaost
  • 1 pk ruccula salat

Oppskrift

•Kok opp vann, hell i de frosne ertene og la det koke i to minutter
•Bruk stavmikser for å blande ertene sammen med sitronsaft, hvitløk og litt mynte
•Del pølsene på langs og stek dem på middels varme i en stekepanne til de blir gylne
•Toast landbrødet og topp med ertekrem, pølser, ruccula og fetaost. Litt mynte på toppen er godt

Hvis du vil gjøre ertekremen mildere, kan du blande inn litt lettrømme.