Roastbiff-blings med lettsyltet rødløk

Roastbiff-blings med lettsyltet rødløk

Roastbiff-blings med lettsyltet rødløk
  • Tilbredningstid:

    10 min

Ingredienser

  • 1 skive landbrød
  • 1 ts dijonsennep
  • småbladet salat
  • 2 ss hakket timian
  • 1 ss grovhakket kapers
  • 1 ts finhakket chili
  • 1 ss olivenolje
  • 1 sitronbåt

Lettsyltet rødløk

  • 1 rødløk
  • 4 ss eplesidereddik
  • 1 ts sukker
  • 1 klype salt
  • 1 klype pepper

Oppskrift

1. Finsnitt rødløk i tynne skiver, gjerne med en mandolin. Vend med eddik, sukker, salt og pepper. La stå å trekke i 5 minutter.

2. Smør brødskiven med sennep. Vend salat, timian, kapers og chili med olivenolje og sitronsaft og fordel utover skiven.

3. Legg på roastbiffskiver og topp med lettsyltet rødløk.

Kun den Norske bonden får levere kjøtt til Gilde