Karbonader på rugbrød med guacamole og speilegg

Karbonader på rugbrød med guacamole og speilegg

Ingredienser

  • 1 pakke karbonader
  • 1 skiver rugbrød
  • 4 stk egg
  • 2 stk avakado
  • 1 stk rød chili
  • 2 fedd hvitløk
  • 4 klyper salt og pepper
  • 1 stk lime
  • 1 dl solsikkekjerner
  • 1 neve frisk gressløk
  • 4 små porsjoner salat

Oppskrift

  1. Varm karbonadene i ovnen eller panna til de er varme og fått litt ekstra farge.
  2. Rist brødet.
  3. Stek egg i litt smør, slik som du ønsker.
  4. Mos sammen avokado med 1/2 finhakket chili og raspet hvitløk. Smak av med salt, pepper og litt limesaft.
  5. Rist solsikkekjerner i en tørr panne.
  6. Fordel guacamole, salat og karbonader på brødet.
  7. Server med speilegg på den ena skiven og topp med frisk chili, gressløk og solsikkekjerner.