Tomahawk med spicy tomatsalsa

Tomahawk med spicy tomatsalsa

Tomahawk med spicy tomatsalsa

Ingredienser

  • 2 stk Tomahawk
  • salt og pepper

Spicy tomatsalsa

  • 250 g grovhakket cherrytomater
  • 2 fedd finhakket hvitløk
  • ½ stk rødløk i terninger
  • 1 stk finhakket rød chili
  • 1 neve grovhakket bladpersille
  • 1 neve grovhakket koriander
  • 3 ss olivenolje
  • ½ ss eplecidereddik
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper

Oppskrift

Slik gjør du:

 

Start med å lage tomatsalsa; vask, rens og del tomater, bladpersille,

koriander, hvitløk, rødløk og chili. Bland sammen i en bolle. Bland sammen olivenolje, eddik, salt og pepper, rør godt inn i salsaen.

 

La kjøttet ligge i romtemperatur i 1-2 timer. Krydre kjøttet med

salt og pepper. Grilles på direkte varme i 3-4 minutter eller stekes

på høy varme i 3-4 minutter

 

La kjøttet hvile noen minutter før servering