Varm Salamibaguette med pesto

Varm Salamibaguette med pesto

  • Tilbredningstid:

    20 min

Dette er godt når som helst på dagen!

Ingredienser

  • 1 stk surdeigsbaguette
  • 6 skiver Gilde salami
  • 1 glass god pesto
  • 2 never revet mozzarella – eller jarlsberg
  • Basilikum
  • Kalamata oliven
  • 1 gren cherrytomater
  • Olivenolje
  • Salt og pepper

Oppskrift

  1. Skjær snitt på skrått i baguette og fyll de med pesto og revet ost. Stek den i ovnen til gylden sammen med en ildfast form med cherrytomater, olivenolje og salt og pepper.
  2. Server den varme baguette fylt med salami i alle snitt og de lune cherrytomatene. Topp med basilikum og en skål med kalamata.
  1. Skjær snitt på skrått i baguetten og fyll med pesto og revet ost. Stek  gylden i ovnen til sammen med en ildfast form med cherrytomater, olivenolje og salt og pepper.
  2. Server den varme baguette fylt med salami i alle snitt og de lune cherrytomatene. Topp med basilikum og en skål med kalamata. Et artig kort, en liten gave og noe godt å drikke til gjør farsdagen til en topp dag!