Søk:

Du er her: Forside / Oppskrifter / Hovedrett / Pølser /Vossakorv-middag

Verktøylinje

Vossakorv-middag

Vossakorv-middag

Produktark:

Vanskelighetsgrad:
Tilberedningstid: ca. 50 min
Antall porsjoner: 4 porsjoner

Endre antall porsjoner:

Dette trenger du

2 stk Gilde Vossakorv
200 g Stjernebacon
Aspargesbønner
Rotmos (se egen oppskrift under tilbehør)

Komle
600 g rå poteter
3 stk kokte poteter
2 dl byggmel
1 ts salt
1 l vann
1 ss salt (til koking)

Slik gjør du:
Rasp de rå potetene på et rivjern (små hull), ta potetraspet i en sil og klem ut vannet. Rasp også de kokte potetene og bland de med de rå potetene. Bland alt i en bolle med mel og salt. Form til små boller. Kok opp vann og salt, ha i bollene og la dem trekke i ca. 45 min. Ta av skinnet på Vossakorven og del den i passe stykker. Kok opp vann med litt buljong og trekk pølsene i ca. 12-15 min. Server Vossakorvene rykende varm med rotmos, kokte aspargesbønner, stekt bacon og komle.