Søk:

Du er her: Forside / Oppskrifter / Hovedrett / Storfekjøtt /Biff stroganoff

Verktøylinje

Biff stroganoff

Vanskelighetsgrad:
Tilberedningstid: ca. 1 time
Antall porsjoner: 4 porsjoner

Endre antall porsjoner:

Dette trenger du

800 g Flatbiff
200 g sjampinjonger
2 stk løk
2 stk rød paprika
2 ss tomatpuré
2 ts paprikapulver
6 dl kraft
6 dl fløte
2 dl rømme
Slik gjør du:

Kutt flatbiffen i strimler og brun kjøttet i en gryte. Kutt løken og ha i gryten sammen med kjøttet til den blir myk. Tilsett tomatpurè og paprikapulveret, og la det frese litt. Hell på kraften og la det hele småkoke til kjøttet er mørt (ca 50 minutter). Bland i fløte og rømme, og la koke litt før forstekt sopp og paprika has i. Smak til med salt og pepper. Dryss gjerne finhakket persille over til slutt. Serveres med kokt ris.