Søk:

Du er her: Forside / Oppskrifter / Hovedrett / Svinekjøtt /Fylte biffer

Verktøylinje

Fylte biffer

Vanskelighetsgrad:
Tilberedningstid: ca. 30 min
Antall porsjoner: 4 porsjoner

Endre antall porsjoner:

Dette trenger du

1 stk fersk Gilde svinekam på ca. 1,2 kg
Salt
Pepper
Smør/margarin til steking.

Forslag til fyll:
Snøfrisk (med eller uten einebær), finhakket persille og grovmalt pepper.
Ridderost og mandarin/appelsinskive
Eple og svisker
Hakket løk og urter

Choronsaus:
1 stk pose hollandaise
1 ss tomatpurre
100 g reker
(Lag saus etter oppskrift på posen. Bland inn tomtatpuré og reker i den ferdige sausen).
Slik gjør du:

Skjær fileten løs fra benet, og del den opp i fire cm tykke biffer. Skjær hver biff i to, nesten helt gjennom, og brett dem ut. Legg på fyllet, brett sammen igjen og fest med en tannstikke. Stek biffene på middels sterk varme i 2-3 minutter på hver side, og etterstek dem under lokk og svak varme i ca 5 minutter.

Lag saus etter oppskrift på posen, bland inn tomatpurè og reker i den ferdige sausen.

Server biffene med saus, frisk salat og hasselbackpoteter.