Tine ribbe samme dag

Hvordan tine ribba når du har dårlig tid

Hva gjør du hvis du våkner opp på julaften og kommer på at du har glemt å ta opp ribben av fryseren? Det er ingen grunn til panikk. Årets julemiddag kan reddes. Her får du tipsene som gjør at du får tint opp ribben i tide.

  • Ta ribben ut av fryseren og fyll kummen på kjøkkenet med kaldt vann. Legg ribben i vannet (behold emballasjen på), og la kranen renne forsiktig med en tynn stråle for å skape litt bevegelse i vannet.
    Tineprosessen i vannet vil ta ca. ½ - 1 time, avhengig av tykkelsen på ribben. Du kan sjekke om den er ferdig tint ved å løfte den opp i den ene enden. Dersom den gir etter og bøyer seg, er den ferdig.

  • Ta ribben ut av emballasjen og tørk lett av den med kjøkkenpapir. Gni den godt inn med salt og pepper på alle sider, og la krydderet trekke inn i 5-10 minutter.

Relaterte produkter