15.09.20

Her er Gildes høstnyheter i butikk!

Kebabkrydrede lammestrimler, spagetti med kjøttboller og salamisnacks er noe av det som står på menyen.

Vi går inn i en ny sesong og butikkhyllene fylles i disse dager opp med høstens nyheter. Her er hva du kan glede deg til fra Gilde.

Lam til både fest og hverdags

Gilde har de siste årene jobbet med å utvikle flere hverdags- og helårsprodukter av lam, og stadig flere begynner å bruke dette fantastiske kjøttet til mer enn bare fest og høytid. Produktserien Gilde Hverdagslam blir denne høsten tilgjengelig i enda flere butikker enn tidligere og utvides med fem nye produkter; kebabkrydrede strimler, ternet benfritt grytekjøtt, lammelår i skiver, fryst hamburger og fryst grytekjøtt. Samtidig videreføres grillnyheten lammelår i skiver med kryddersmør som helårsprodukt i Gilde Hverdagslam-serien.

I tillegg til hverdagsproduktene, kommer selvfølgelig det ferske høstlammet fra Gilde tilbake i butikkene. Pakningsdesignet er nytt, men produktene er de samme. Det er bare å glede seg til alt fra fårikålkjøtt til lammecarré.

Mer langtidsholdbart

Gilde lanserer to nye langtidsholdbare produkter denne høsten – perfekt å ha liggende i skapet til man skulle trenge en rask middag. Nyheten Gilde Spaghetti med kjøttboller i fyldig tomatsaus er en enkel og god ferdigrett-middag for hele familien, mens Gilde Pizzafyll er perfekt til hjemmelaget pizza. Pizzafyllet består av tomatsaus med kjøtt, har en mild og rund smak og er klar til bruk. I tillegg relanseres vår langtidsholdbare brune lapskaus i kartong.

Lettvint og god hverdagsmiddag

En annen middagsnyhet er Gilde Kjøttboller & texmex-saus. Dette er et nytt produkt i Gildes produktserie med middagsprodukter med ferdig saus. Kjøttbollene kommer i aluminiumskål og sausen, som er laget av tomat og urter, ligger i en egen pose. Tilbered middagen enkelt ved å helle sausen over kjøttbollene og sett aluminiumskålen rett i ovnen.

Salami som snacks

Nyheten Gilde Salamisnacks kommer i to ulike smaker; Gilde Salamisnacks italiensk smak, som har en mild og kontinental fylde, og Gilde Salamisnacks, som har en mer original, norsk salamismak. Produktene kommer i små porsjonspakninger som man enkelt kan ta med i nistepakken, når man er ute på tur eller når man bare er fysen på litt salami.