Konkurransevilkår Gilde Turmat 71° nord

Kampanjen og konkurransen foregår i perioden 12.09.2022 – 05.10.2022.

18. aug. 2022 Oppdatert: 30. aug. 2022

Konkurransevilkår

Gilde Turmat Kampanje – 2022

1. Kampanjeansvarlige
Kampanjen arrangeres av Nortura SA i samarbeid med Pulse Communications AS. Ved å delta i konkurransen aksepterer du følgende vilkår:

2. Om kampanjen
Kampanjen og konkurransen foregår i perioden 12.09.2022 – 05.10.2022.

Du deltar i konkurransen ved å svare på tre spørsmål på

https://www.gilde.no/konkurranse/turmat

Du kan også finne kampanjesiden ved å skanne QR koden bakpå forpakning på et Gilde Turmat produkt.

Siste frist for å delta er 05.10.2022.

Vi trekker totalt 1 vinner som vinner et 71* Nord eventyr til Svalbard for 2 personer, verdi opp til 30 000,- NOK. Premien inkluderer fly, hotell, helpensjon og en aktivitet*

* Tur-retur fra Gardemoen OSL eller Tromsø TOS til Longyearbyen LYR
* Hotell torsdag-søndag
* Aktivitet: guidet hundekjøring til is-grotte (kan tilpasses etter sesong eller ønske)

Norrøna Hvitserk er avsender av gavekortet. Vinneren må kontakte Norrøna Hvitserk for booking med ønsket dato og tidspunkt på reisen.

Premien kan ikke selges eller byttes i penger og må benyttes innen 31.12.2023.

Vinneren trekkes tilfeldig blant alle som deltar.

Vinneren kontaktes på epost. Personen må respondere innen én uke for å motta premien. Dersom vi ikke hører noe innen fristen, går premien til en annen.

3. Vilkår for deltagelse
Deltagere må være over 18 år eller sende inn samtykke fra foresatte. Ansatte i Nortura, og deres nærmeste familie (i samme husstand), kan ikke delta i konkurransen.

PERSONVERNERKLÆRING FOR KAMPANJEN

Hvis du vinner konkurransen vil vi, eller de som hjelper oss med å gjennomføre konkurransen, ta kontakt med deg på e-post for å be om den informasjonen vi trenger for å kunne gi deg premien du har vunnet. De personopplysningene vi ber om kan være navn, kontonummer og andre opplysninger som er nødvendige for at du kan motta premien.

Nortura er behandlingsansvarlig for personopplysningene vi mottar og behandler i forbindelse med konkurransen. Vi vil kun bruke personopplysningene dine for det formål å gjennomføre konkurransen, og deretter vil opplysningene slettes. Opplysningene vil ikke bli utlevert til andre med mindre vi skulle være pålagt noe annet i henhold til lover, forskrifter, myndighetsavgjørelse eller lignende. Hvis vi bruker et annet selskap til å hjelpe oss med å gjennomføre konkurransen, vil det selskapet få tilgang til personopplysningene dine. Selskapet er i så fall vår databehandler, og kan ikke bruke opplysningene på annen måte enn slik som avtalt med oss.

Dersom du har behov for å endre opplysningene du har gitt oss , ber vi deg om å ta kontakt med oss slik at vi får korrigert dette.

Du kan be om at vi sletter personopplysningene vi har registrert om deg med mindre fortsatt oppbevaring er nødvendig for at vi skal kunne gjennomføre konkurransen, vi trenger opplysningene for å kunne dokumentere at konkurransen er gjennomført eller videre oppbevaring på annen måte er lovpålagt, herunder etter regnskapsloven.

Vi vil uansett ikke lagre personopplysningene dine lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen og våre lovpålagte plikter.

Du har rett til å klage på vår behandling av personopplysninger til Datatilsynet.

Behandlingsansvarlig er Nortura SA (org.nr. 938 752 648). Dersom du har spørsmål, kan du ta kontakt med oss på e-post: forbrukersenter@nortura.no