Oppskrift

Müslipannekaker med bacon

Oppskrift

Müslipannekaker med bacon

60 min Lett 4 porsjoner

Pannekaker til frokost blir ekstra godt med bacon. Kombinasjonen av søtt og salt er uslåelig.

Fremgangsmåte

1

Smelt 100g smør i en kasserolle. Ha egg, smeltet smør og melk i en bolle og bland med en visp. Ha i like mengder hvetemel, sammalt hvete og müsli/havregryn salt etter smak. La røren svelle i ca 30 minutter.

2

Stek baconterningene ferdig og legg de i en skål klare til porsjonering.

3

Ha i 1-2 ss blanding av bacon og baconfett i stekepanna før du har i røra. stek pannekakene på middels varme. Pannekaken er ferdig når den er gylden på begge sider.

Servér og nyt med ønskelig tilbehør som f.eks bær eller frukt eller det som ble igjen av baconterningene.

Tips! Ønsker du ekstra tykke pannekaker, øker du mengden mel noe. Tid det tar å steke pannekakene varierer ut fra hvor mye røre du bruker.