Kebab i pita med kebabsaus

15m Lett 2-3 pers.

Slik lager du kebab i pitabrød

Så enkelt kan du lage kebab hjemme med ditt favoritt tilbehør og en smakfull kebabsaus. Denne oppskriften er perfekt til en rask og digg middag.

Fremgangsmåte

1

Slik lager du kebabsaus

Finhakk hvitløksfedd.

Bland sammen rømme, majones og resten av ingrediensene.

La sausen hvile i noen minutter før servering.

TIPS! Dersom du ønsker en litt mer sterk kebabsaus kan du tilsette 0,5 - 1 stk kuttet habanero i sausen. Smak til hvor sterk du ønsker sausen.

2

Slik varmer du opp kebabkjøtt

Kebabkjøttet skives, stekes i stekepanne i ca 2-3 minutter til kjøttet har fått en gylden farge.

3

Servering

Server stekt kebabkjøtt i pitabrød sammen med grønnsaker.

Topp med kebabsaus.