Go to main content
Bifftaco

Taco med biff er en nydelig vri på fredagstacoen! Denne er laget med pico de gallo og annet godt tilbehør.

Bifftaco
40 minutter
Middels
4 personer
The current vote is 0 stars out of 5.
(1)

Fremgangsmåte

1 Lag Pico de Gallo

Legg biffen ut i romtemperatur minst 30 minutter før steking, gjerne en time eller mer. Finhakk tomat, chili, løk, hvitløk og koriander og ha alt i en skål. Skvis over saften av lime. Smak til med salt og pepper. Lag dette gjerne et par timer før du serverer middag, men sett det kaldt så den utvikler smak. 

2 Lag guacamole

Guacamole lager du så grov eller fin du vil. Mos avocado sammen med creme fraiche, hakket hvitløk, saften av lime og salt og pepper. Hvis du kjører den fin i en blender så ha i hvitløk helt på slutten. 

3 Stek biff og grønnsaker

Salt og pepre biffen godt. Stek ytrefilet slik du liker den i både olje og smør. For medium stekt, stek på høy varme i ca. 2 minutter på hver side. Bruk godt med smør og øs over mens du steker. Legg biffen på en liten rist og la hvile i minst 10 minutter. 

Stek strimler av paprika og løk og stek dette i stekepannen på høy varme sammen med et fedd hvitløk. Varm tortillas og dekk bordet.

4 Server!

Server denne deilige bifftacoen med bugnende grønnsaker og sterk Pico de Gallo. Topp med myk guacamole og ekstra koriander. Ha alltid litt limebåter på lur. Godt å skvise over denne meksikanske retten.

8tt6e4lexl

Ekstra Mør Storfe Ytrefilet 375g

NYT

Du trenger
Gilde storfe ytrefilet 4 stk (ca. 800 g)
Salt & Pepper
Smør eller olje til steking
Paprika 2 stk
Rødløk 1 stk (stor)
Hvitløksfedd 1 stk
Tortillalefser 12 stk
Guacamole
Avokado 2 stk
Crème fraîche 4 ss
Lime (saften) 0,5 stk
Finhakket hvitløksfedd 1 stk
Salt & Pepper
Pico de Gallo
Tomater 4 stk (store)
Grønn chili 1 stk

Soya
Melkeprotein inkl laktose
Gluten