Go to main content
Coleslaw

Coleslaw passer perfekt som tilbehør til grillmat eller pølser! Dette er en rask og enkel oppskrift på klassikeren.

Coleslaw
25 minutter
Lett
4 personer
The current vote is 0 stars out of 5.
(0)

Fremgangsmåte

1 Kutt opp grønnsaker

Kutt opp rødkål, hodekål, gulrøtter og eple i fine strimler. Ønsker du en enda enklere variant kan du bruke 500 g av din favroittkål. 

2 Lag dressing

Lag dressingen før du blander den med grønnsakene, da er det enklere å justere etter smak. Bland sammen crème fraîche, sitronsaft og sukker. Smak til med salt og pepper. 

3 Bland sammen og sett kaldt

Når du har smakt til dressingen kan den blandes inn med ale grønnsakene. La den stå kaldt i minst 30 minutter før servering – da får smakene satt seg. Pynt med litt hakket persille og server! 

Vipps, så har du en god og enkel coleslaw. Vel bekomme, fra den norske bonden.

Du trenger
Rødkål 250 g
Hodekål 250 g
Gulrøtter 2 stk
Eple 1 stk
Crème fraîche 2 dl
Sitronsaft 1-2 ss
Hvitt sukker 1 ts
Salt & Pepper smak til
Persille (grovhakket) til pynt

Melkeprotein inkl laktose