Fremgangsmåte
1 Kutt opp grønnsaker
Kutt opp rødkål, hodekål, gulrøtter og eple i fine strimler. Ønsker du en enda enklere variant kan du bruke 500 g av din favroittkål.
2 Lag dressing
Lag dressingen før du blander den med grønnsakene, da er det enklere å justere etter smak. Bland sammen crème fraîche, sitronsaft og sukker. Smak til med salt og pepper.
3 Bland sammen og sett kaldt
Når du har smakt til dressingen kan den blandes inn med ale grønnsakene. La den stå kaldt i minst 30 minutter før servering – da får smakene satt seg. Pynt med litt hakket persille og server!
Vipps, så har du en god og enkel coleslaw. Vel bekomme, fra den norske bonden.
Du trenger | ||
---|---|---|
Rødkål | 250 g | |
Hodekål | 250 g | |
Gulrøtter | 2 stk | |
Eple | 1 stk | |
Crème fraîche | 2 dl | |
Sitronsaft | 1-2 ss | |
Hvitt sukker | 1 ts | |
Salt & Pepper | smak til | |
Persille (grovhakket) | til pynt |
Melkeprotein inkl laktose |