Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Crispy burgeren stekes i stekepanne med litt olje på middels varme ca. 8 min på hver side, eller til produktet er gjennomvarmet.
Crispy burger kan også stekes i stekeovn på 180°c i ca 20 min, eller til produktet er gjennomvarmet. For sprøest resultat anbefaler vi å steke i panne med olje.
2 Tilbered topping mens burgeren stekes
Skjær opp løkringer, riv opp salatblader og rist burgerbrødet, stek det i pannen eller sett i en varm ovn i noen minutter.
Legg en skive cheddar på burgeren mens den ligger i pannen de siste minuttene så osten smelter.
3 Bygg burgeren og nyt
Legg løk, Jalapeño, crispysalat og burgerdressing sammen med crispyburgeren i burgerbrødene, og nyt en sprø og saftig burger!
Vel bekomme, fra den norske bonden!
| Du trenger | ||
|---|---|---|
| Gilde Crispyburger | 2 stk | |
| Crispysalat | 1 stk | |
| Gul løk | 1 stk | |
| Jalapeño | 1 glass | |
| Hamburgerbrød | 2 stk | |
| Cheddar | 2 - 4 skiver | |
| Gluten |
| Melkeprotein inkl laktose |