Go to main content
Gratinerte kjøttboller

Gratinerte kjøttboller i tomatsaus er en enkel og god tapasrett. Perfekt på koldtbordet!

Gratinerte kjottboller
40 minutter
Lett
4 personer
The current vote is 0 stars out of 5.
(0)

Fremgangsmåte

1 Lag tomatsaus

Begynn med å sette ovnen på 180 grader, over- og undervarme. Finhakk løk og hvitløk. Surr det mykt i en gryte med litt olivenolje. Ha i krydder og la det stekes med noen minutter. Ha i tomater på boks, tomatpure og rødvin.

La det koke opp og tilsett sukker, salt og pepper. La de koke på lav varme i minst 20 min. Hvis du ønsker er mer lettvinn løsning kan du bruke ferdig tomatsaus.

2 Bland med kjøttbollene og topp med ost

Finn frem en ildfast form eller skåler som tåler høy varme. Bland tomatsausen med Slakterens Beste kjøttboller, og topp med revet ost. Stek på 180 grader i 20 min, eller til osten er gyllen.

3 Server

Ta formen ut av ovnen og server. Gjerne topp med litt basilikum hvis du ønsker det.

Vipps, så har du en enkel og knallgod tapasrett! Vel bekomme, fra den norske bonden.

Ygrq462nvh

Slakterens beste kjøttboller italienske smaker

Nyhet
Effhnmj37s

Kjøttboller Picante 400g Enh

NYT

Du trenger
Gilde "Slakterens beste kjøttboller" 400 g (1 pakke)
Revet ost 100 g
Basilikum Til pynt (kan sløyfes)
Tomatsaus
Gul løk 1 atk
Hvitløk 4 fedd
Olivenolje 2 ss
Paprikapulver 0,5 ss
Kajennepepper 1 klype
Hermetiserte tomater 1 boks
Tomatpurè 3 ts
Rødvin 1 dl
Hvitt sukker 0,5 ts

Melkeprotein inkl laktose