Go to main content
Gresk salat med entrecôte

Gresk salat er frisk, fargerik og full av smak! Entrecôte er det perfekte kjøttet til gresk salat - det blir en god kombinasjon av sommerens beste grønnsaker og mettende proteiner.

Biff med gresk salat
40 minutter
Middels
4 personer
The current vote is 0 stars out of 5.
(1)

Fremgangsmåte

1 Fetaostkrem

Lag fetaostkrem. Ha creme fraiche i en bolle, smuldre halve blokken med fetaost oppi. 

Zest sitron og ha det og sitronsaft i fetaostkremen. Smak til med litt pepper.

2 Stek biffen

Stek entrecote slik du liker den. Bruk godt med smør og øs over mens du steker. Mos et fedd hvitløk og legg i pannen sammen med en kvist rosmarin når du steker for god smak. Legg biffen på en liten rist og la hvile mens du lager salaten.

3 Lag salaten og server!

Del tomater i 2 eller i skiver. Husk det finnes mange gode sorter i handelen så miks gjerne forskjellige. Skrell agurk og del i grove biter. Del rødløk i tynne ringer. Fordel alt utover et fat og ha over kalamataoliven, skiver av entrecote, smuldret fetaost og oregano.

Server med fetaostkrem og et smil! Vel bekomme, fra de norske bonden.

Svbyqfev54

Ekstra Mør Storfe Entrecôte 380g

NYT

Du trenger
Entrecote 2-4 biffstykker
Smør eller olje til steking
Hvitløksfedd 1 stk
Kvister med rosmarin 1 stk
Salat
Tomater 400 g
Agurk 1 stk
Rødløk 1 stk
Kalamata oliven 16 stk
Oregano 1 neve (evt. 2 ss tørket)
Fetaostkrem
Fetaost 1 blokk
Crème fraîche 200 g
Sitron en halv (både saft og zest)

Soya
Melkeprotein inkl laktose