Fremgangsmåte
1 Fetaostkrem
Lag fetaostkrem. Ha creme fraiche i en bolle, smuldre halve blokken med fetaost oppi.
Zest sitron og ha det og sitronsaft i fetaostkremen. Smak til med litt pepper.
2 Stek biffen
Stek entrecote slik du liker den. Bruk godt med smør og øs over mens du steker. Mos et fedd hvitløk og legg i pannen sammen med en kvist rosmarin når du steker for god smak. Legg biffen på en liten rist og la hvile mens du lager salaten.
3 Lag salaten og server!
Del tomater i 2 eller i skiver. Husk det finnes mange gode sorter i handelen så miks gjerne forskjellige. Skrell agurk og del i grove biter. Del rødløk i tynne ringer. Fordel alt utover et fat og ha over kalamataoliven, skiver av entrecote, smuldret fetaost og oregano.
Server med fetaostkrem og et smil! Vel bekomme, fra de norske bonden.

Ekstra Mør Storfe Entrecôte 380g
Du trenger | ||
---|---|---|
Entrecote | 2-4 biffstykker | |
Smør eller olje til steking | ||
Hvitløksfedd | 1 stk | |
Kvister med rosmarin | 1 stk | |
Salat | ||
Tomater | 400 g | |
Agurk | 1 stk | |
Rødløk | 1 stk | |
Kalamata oliven | 16 stk | |
Oregano | 1 neve (evt. 2 ss tørket) | |
Fetaostkrem | ||
Fetaost | 1 blokk | |
Crème fraîche | 200 g | |
Sitron | en halv (både saft og zest) |
Soya |
Melkeprotein inkl laktose |