Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Grill pølsene på middels varme i en grill eller panne til de er gjennomvarme.
2 Varm pølsebrødene
Forvarm ovnen til 200 grader og varm brødet i 2-3 min.
3 Kok poteter og varm rødkål
del potetene opp i terninger. Kok de i varmt vann til de er møre. Varm også rødkål i vannet, eller stek det i en panne til det er mørt.
4 Dandér pølsa med polsk tilbehør.
Ha i rødkål, potetterninger og pølse. Topp med bladpersille og sennep.
Grillpølse 600g
| Du trenger | ||
|---|---|---|
| Gilde Grillpølser | 10 stk (1pk) | |
| Pølsebrød | 10 stk | |
| Rødkål | 4 dl | |
| Poteter | 2 stk | |
| Hakket bladpersille | 2 dl | |
| Sennep | ||
| Gluten |
| Sennep |