Fremgangsmåte
1 Slik gjør du
Legg 8-10 skiver med spekeskinke etter hverandre på en fjøl. Pass på at de overlapper hverandre godt så rullen blir tett. Legg så en rad til med 8-10 skiver, som overlapper den andre raden. Da får du mer plass til fyll og til å rulle den sammen.
2 Legg på fyll
Legg en neve ruccola langs rullen. Skjær tomatene i skiver og plasser dem langs rullen. Legg deretter på burrataen og smør den utover. Topp med friske basilikumblader og dryss litt olivenolje over.
3 Rull sammen og topp med balsamico
Rull sammen til en tett "makirull". Skjær i passe store biter før du topper dem med balsamico.
Vel bekomme, fra den norske bonden!
Familiens Spekeskinke 80g
| Du trenger | ||
|---|---|---|
| Gilde familiens spekeskinke | 2 pakker | |
| Ruccola | 1 neve | |
| Cherrytomater | 3-5 stk | |
| Burrata | 1 stk | |
| Basilikumblader | ca. 10 stk | |
| Olivenolje | dryss | |
| Balsamico | til topping | |