Go to main content
Italiensk "sushi"

Spekeskinke og burrata i makiform blir en kjempegod tapasrett! Steg for steg video finner du nederst på siden.

Italiensk sushi
15 minutter
Lett
4 personer
The current vote is 0 stars out of 5.
(1)

Fremgangsmåte

1 Slik gjør du

Legg 8-10 skiver med spekeskinke etter hverandre på en fjøl. Pass på at de overlapper hverandre godt så rullen blir tett. Legg så en rad til med 8-10 skiver, som overlapper den andre raden. Da får du mer plass til fyll og til å rulle den sammen.

2 Legg på fyll

Legg en neve ruccola langs rullen. Skjær tomatene i skiver og plasser dem langs rullen. Legg deretter på burrataen og smør den utover. Topp med friske basilikumblader og dryss litt olivenolje over.

3 Rull sammen og topp med balsamico

Rull sammen til en tett "makirull". Skjær i passe store biter før du topper dem med balsamico.

Vel bekomme, fra den norske bonden!

Video steg for steg her.

Uxde23gdpk

Familiens Spekeskinke 80g

NYT

Du trenger
Gilde familiens spekeskinke 2 pakker
Ruccola 1 neve
Cherrytomater 3-5 stk
Burrata 1 stk
Basilikumblader ca. 10 stk
Olivenolje dryss
Balsamico til topping